wie zijn wij header image

Waarom Veiling Solutions?

Veiling Solutions heeft een online veiling software ontwikkeld. Deze online veiling software kan uw onderneming nieuwe mogelijkheden bieden. De software is vanuit de praktijk ontwikkeld, waardoor het perfect bij uw specifieke behoefte aansluit. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij Veiling Solutions centraal. Wij zijn in staat om uw specifieke wensen in deze software te integreren. Met het eenvoudige CMS kunt u gemakkelijk nieuwe kavels toevoegen en het Dashboard geeft u inzicht in de statistieken van uw veilingsite.

Uitgebreide statistieken

Veiling Solutions biedt een uitgebreid overzicht van verschillende statistieken aan. Via het dashboard krijgt u inzicht in alle statistieken, om zo uw online veiling te kunnen volgen. Zo kunt u inzien hoeveel mensen er per dag uw website bezoeken. U kunt precies bijhouden hoeveel kavels erboven en hoeveel kavels eronder het gewenste limiet zijn geveild.

Eenvoudig te gebruiken CMS

Het CMS van de veilingsoftware is heel eenvoudig te gebruiken voor uw onderneming. Met het CMS kunt u heel eenvoudig kavels en categorieën toevoegen, aanpassen en verwijderen. Met het CMS kunt u zelf de begin- en einddatum vaststellen, een startbod instellen en u kunt de hoogte van de biedstappen zelf bepalen.

Veiling Solutions in uw eigen huisstijl

In tegenstelling tot andere veilingsoftware kan Veiling Solutions de software niet alleen in uw nieuwe website, maar ook in uw huidige website integreren. Dat betekent dat u uw eigen website en huisstijl kunt behouden.

Vanuit praktijk ontwikkeld

Veiling Solutions sluit perfect op uw behoefte aan, omdat de veilingsoftware mede ontwikkeld is door één van de oudste veiling families. Door de vele ervaringen met offline en online veilingen, weet Veiling Solutions precies wat wel en vooral wat er niet in de veilingsoftware moet zitten.