Wie zijn wij

Wie zijn wij en wat hebben wij te bieden? Veiling Solutions is een jonge onderneming die zich sinds 2010 bezig houdt met het ontwikkelen van de software voor veilingen. Door de vele kennis die Veiling Solutions heeft op het gebied van veilingen en softwareontwikkeling kunnen wij de meest complete software aanbieden.
De software geeft de afnemer de kans om nieuwe distributiekanalen te creëren en de bereikbaarheid van het bedrijf te vergroten. Verder geeft de software de mogelijkheid tot het verlichten van administratieve boekhouding en een kans tot het vergroten van de omzet. Daarnaast is de software vrijwel voor iedereen toegankelijk en bruikbaar op de meest voorkomende browsers.

Waarom Veiling Solutions?

Veiling Solutions heeft een online veiling software ontwikkeld. Deze online veiling software kan uw onderneming nieuwe mogelijkheden bieden.Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij Veiling Solutions centraal. Lees meer...S5 merkwaardige specialisten

De "MERKwaardige specialisten" van S5 zijn enthousiaste en nuchtere Noord-Hollanders. S5 Heeft een locatie op het industrieterrein "Oudorp" in Alkmaar. Met een digitale no-nonsense benadering gaat S5 diverse online uitdagingen aan. Vanuit wisselende invalshoeken wordt samen met de klant gekeken naar de beste aanpak voor ieder uniek vraagstuk. Het team van S5 is bereid om aan niet alledaagse oplossingen te werken.

Wat maakt iemand een MERKwaardige specialist? Een MERKwaardige specialist is een vakidioot. Een 'gek' persoon die goed begrijpt dat er achter de horizon meer te koop is dan alleen zijn eigen specifieke vakgebied. Iedere vakidioot weet zich een stukje van een puzzel, uniek in zijn soort, passend op één plaats, onderdeel van een groter geheel. Maar als alle unieke stukjes op hun plaats vallen ontstaat er wel een heel mooi product.

S5 merkwaardige specialisten heeft voor diverse grote namen mogen werken. Voorbeelden zijn: Hyundai, Mazda, KPN en Qurius. Ook maakt de onderneming vele webapplicaties voor verschillende bedrijven. Meer informatie over dit bedrijf is te zien op www.s5.nl